IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Ingyenes demó

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer termékeinek demója a komplett "éles" rendszer 60 napos, ingyenes próba változata - a tesztelés során a program összes funkciója kipróbálható.

Kérjük, hogy a program letöltéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. 5% letöltési kedvezményt adunk az ACTUAL vételárból azoknak, akik valós e-mail címük mellett megadják valós nevüket és telefonszámukat, majd a letöltéstől számított 1 hónapon belül megrendelik valamely ACTUAL termékünket.

A telepítés után a program indításakor be tudja állítani, hogy melyik ACTUAL változatot szeretné tesztelni ( Számla, Számla Plusz, Számla Extra, Készlet, Gyártás, E-kereskedelem, Kereskedelem vagy a teljes integrált rendszer az összes modullal).


Amennyiben igénybe szeretné venni 5%-os letöltési kedvezményünket, kérjük, adja meg nevét és telefonszámát is.

Mégsem

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak megadásával hozzájárul, hogy a KRONOS Trade Kft. ezen adatokat termékei értékesítésével, szolgáltatásaival kapcsolatban kezelje, mindaddig, amíg ön írásban Ügyfélszolgálatunkon keresztül kifejezetten nem kéri ezen adatok törlését. A KRONOS Trade Kft. ezen személyes adatokat kizárólag a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik személy részére nem továbbítja, nem adja ki.

Az 1992. évi LXIII. törvény értelmében személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatvédelmi elveinket ezen az oldalon olvashatja el.