IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Termékek

Számla

12 000 Ft

Számlázó program, mely elsődlegesen a belföldi kimenő (vevői) számlák kiállítására szolgál, emellett helyesbítő- és sztornó bizonylatok készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Számla Plusz

28 000 Ft 25 200 Ft

Elsődlegesen a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák, valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő) bizonylatok kiállítására szolgál. Emellett helyesbítő- és sztornó számlák készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Számla Extra

84 000 Ft 75 600 Ft

Elsődlegesen a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák, valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő) bizonylatok kiállítására szolgál, akár állandó sablonból, csoportosan is, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Készlet

45 000 Ft 40 500 Ft

Elsődlegesen raktárkészleteink kezelésére, partnereink és cikkeink adatainak rögzítésére és nyilvántartására szolgál, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást lehetővé téve. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Gyártás

121 000 Ft 108 900 Ft

Elsődlegesen gyártási folyamatok lépéseinek követésére és a készletek kezelésére szolgál az ajánlattól a végteljesítésig, partnereink és cikkeink adatainak rögzítését és nyilvántartását, raktárak kezelését, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást is lehetővé téve. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

E-kereskedelem

145 000 Ft 130 500 Ft

E programmal az elektronikus kereskedelem működését egyszerűsíthetjük le, hiszen az ügyviteli rendszert a webáruházunkkal összekapcsolva oda-vissza mozgathatjuk termékeink/szolgáltatásaink árát és akár készlet információját, fogadhatjuk a webáruházban leadott megrendeléseket, és ezeket feldolgozva intézhetjük a foglalásokat, végül a számlázást, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Kereskedelem

206 000 Ft 185 400 Ft

E programmal már az első megkereséstől nyomon követhetjük a teljes kereskedelmi folyamatot az ajánlatadástól a készletek foglalásán és kezelésén át a számla kiegyenlítésig mind vevői, mind beszállítói oldalon. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.


Integrált Vállalatirányítási Rendszer
Integrált Vállalatirányítási Rendszer

(az ár az összeállítástól függ)

Az ACTUAL Integrált Vállalatirányítási Rendszert (ERP) azoknak ajánljuk, akik saját maguk szeretnék összeállítani ügyviteli szoftverüket. Moduláris felépítésének köszönhetően a rendszer szabadon alakítható, így elegendő csak a valóban szükséges részeket megvásárolni.


Az ACTUAL szoftverek összehasonlítása

Táblázatunkban egyszerűen áttekintheti, hogy melyik ACTUAL szoftver milyen modulokból áll, illetve milyen további modulokkal bővíthető.


ACTUAL Felhő
ACTUAL Felhő

Komplett rendszer már havi 10 000 forinttól

Az ACTUAL Felhő szolgáltatás igénybevételének mindössze egy feltétele van: egy internet kapcsolat, amelyen keresztül eléri a szervert.