IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

ACTUAL Ügyvitel - most 30% kedvezménnyel

30? Gombócból is sok... :-)

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer fejlesztője, a KRONOS Informatika 2020. szeptemberében ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját.

Ahogy a tavaszt is köszöntöttük, az ősz sem maradhat ajándék nélkül: az október 1. és november 30. között érkező megrendelések esetén

30% egyszeri kedvezményt

adunk az ACTUAL szoftver listaárából, melyet új ügyfeleink licenc vásárlására, meglévő partnereink programjuk felhasználószám- vagy modulbővítésére fordíthatnak.

Ha számlázó-, készletkezelő- vagy akár komplex ügyviteli program bevezetésén gondolkozik, készüljön fel ön is időben a váltásra: a legjobb döntés meghozatala érdekében töltse le a program demó verzióját, vagy kérje ingyenes, személyre szabott szoftver bemutatónkat, melyre időpontot egyeztetni központi elérhetőségeinken tud.

Az akció az ACTUAL Felhő szolgáltatásra nem vonatkozik, más kedvezményekkel nem összevonható, és kizárólag a jelzett időszak alatt megküldött megrendelések esetén érvényes.

További feltétel, hogy a licencdíj megfizetésének a rendeléstől számított egy héten belül, de legkésőbb 2020. december 4-ig meg kell történnie.