IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Ingyenes szakértői konzultáció 25%-os vásárlási kedvezménnyel!

2048x600

Ha cége számára ügyvitel szoftvert keres, vegyen részt most az ACTUAL Ügyviteli Rendszer ingyenes, személyre szabott, online szakértői konzultációján, és használja ki exkluzív ajánlatunkat!

Egyeztessen időpontot, nézze meg a szoftver működését, tegye fel az ön számára fontos kérdéseket szakértőnknek, hogy átgondolt, jó döntést hozhasson!

Ha az ACTUAL mellett dönt, most 25% kedvezménnyel támogatjuk. Mert az elégedett felhasználó titka: jó tájékoztatás, jó termék, jó kiszolgálás, jó felhasználói támogatás.

További információk és időpont egyeztetés az info__kukac__actualugyvitel__pont__hu e-mail címen, vagy a +36-1-302-8888 telefonszámon.

A fenti akció 2021. április 06 - 2021. május 31 között érvényes, felhő- és szoftver bérleti konstrukcióra, illetve egyéb szolgáltatásainkra nem vonatkozik, és más kedvezményekkel nem összevonható. Már regisztrált, érvényes szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóink a kedvezményt modul- és felhasználó­bővítésre, felhős felhasználóink pedig oktatási szolgáltatásra vehetik igénybe.