IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Csoportos oktatás - A 2.1.63 verzió újdonságai

Örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy - kérésüknek eleget téve - ismét megrendezésre kerülnek ACTUAL csoportos oktatásunk, ezúttal a 2.1.63-as verzió újdonságaival a fókuszban.

Két órás oktatáson vezető programozónk részletesen ismerteti a frissítéssel használatba lépő új megoldásokat és lehetőségeket.

Időpontok

Jelenleg nincs tervezett időpont, egyeztetés alatt.
Felhasználóinkat hírlevélben fogjuk értesíteni a következő lehetőségről.

Helyszín

Az oktatás helyszíne a 1054 Budapest, Alkotmány u. 20. alatt található oktatótermünk.

Ár

Az oktatás díja a megszokott 5 000 Ft+áfa/fő. Az oktatásokat minimum 4 fő jelentkezése esetén indítjuk. Túljelentkezés esetén pótnapot szervezünk.

Jelentkezés

Jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Chrisztó Emőke
+36-20-500-8977
oktatas__kukac__kronos__pont__hu

Miért jó ez Önnek?

Az ACTUAL használattal kapcsolatos, a napi munka során gyakran felmerülő kérdések lassíthatják a munkafolyamatot. Oktatásainkon e kérdések tisztázásra kerülhetnek, az egyéni konzultációs óradíjnál jóval kedvezőbb áron - így időt és pénzt takaríthatnak meg.

A tanfolyamok előre rögzített tematika alapján kerülnek leadásra, megközelítőleg 2 órás időtartamban. Az utolsó fél órában lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek a felmerült kérdések megvitatására. Az oktatás témájával kapcsolatos vázlatot biztosítunk, melyen saját jegyzeteiket is rögzíthetik.