IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Előző rendszerünk nem tudta lekezelni valamennyi üzleti folyamatunkat

Az ACTUAL-ra 2009 végén álltunk át. Azért választottuk, mert a legjobb árértéket képviselte, tudása a nagy rendszerekhez közelít, ugyanakkor lényegesen kedvezőbb áron.

Az áttérés egyetlen nehézsége a rendszer megfelelő elsajátítása, mivel például a folyamatok sokféleképp kialakíthatóak, illetve a rendszer működése nagyon sok módon paraméterezhető. A megfelelő beállítások kiválasztása esetén a használata elég gyors. Kimutatásai ugyan nem fedik le tökéletesen a teljes információs igényünket, de a KRONOS Trade Kft. munkatársai készséggel állnak rendelkezésre a speciális fejlesztési igények terén.

Hogy valami javaslattal is éljek, tapasztalataink alapján hasznos lenne az oktatási és bevezetési szolgáltatást fejleszteniük még, ugyanis önálló betanuláshoz túl komplex a rendszer, ami időnként problémát okozott az elmúlt évben. Mindezekkel együtt az ACTUAL választása jónak bizonyult, amit az is bizonyít, hogy azóta újabb modulokat vásároltunk hozzá, például a nálunk hamarosan induló webshop integrációt.

Cégünk az élvezetes kerékpározás hazai úttörője. Boltunk Budakalászon, az Omszki-tó mellett található, Annyira Más Bringabolt néven.

Murlasits Attila
Amelior Kft.
Különleges kerékpárok szaküzlete