Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Ha zongoráznánk az előző szoftvereink és az ACTUAL közötti különbséget, valószínűleg telt házas koncertet adhatnánk a Papp László Sportarénában

Magam és munkatársaim nevében szeretném megköszönni azt a rengeteg segítséget, melyet önöktől kaptunk és kapunk az ACTUAL program napi használatához.

Az egyéves gyakorlati tapasztalatunk is azt bizonyítja, hogy nagyon jól választottunk, amikor az önök integrált ügyviteli szoftvere mellett döntöttünk. Viccesen úgy is fogalmazhatnék, hogy ha zongoráznánk az előző szoftvereink és az ACTUAL közötti különbséget, valószínűleg telt házas koncertet adhatnánk a Papp László Sportarénában. smile01

Amellett, hogy sokkal áttekinthetőbb az adatbázis és az arra épülő folyamatok, rengeteg időt, energiát és papírt spórolunk.

Köszönjük a türelmüket, ötleteiket, a sok-sok munkaórájukat, amivel hozzájárulnak a mi sikeres működésünkhöz is.

Rábai Csilla
Inter-Mix Kft.
Mezőgazdasági genetika, takarmányozás, gépek