Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Ingyenes demó

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer próba változata 60 napig ingyenesen használható, és korlátoktól mentesen tartalmazza az összes modult és funkciót.

A telepítés után, a program indításakor be tudja állítani, hogy melyik ACTUAL változatot szeretné tesztelni.


Kérjük, hogy a program letöltéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. 5% letöltési kedvezményt adunk az ACTUAL vételárból azoknak, akik valós e-mail címük mellett megadják valós nevüket és telefonszámukat, majd a letöltéstől számított 1 hónapon belül megrendelik valamely ACTUAL termékünket.

Amennyiben igénybe szeretné venni 5%-os letöltési kedvezményünket, kérjük, adja meg nevét és telefonszámát is.

5%

Elolvastam és megértettem a KRONOS Trade Kft. adatvédelmi tájékoztatóját, és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. Ezen kívül hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre a KRONOS honlapjainak tartalmához kapcsolódó, marketing célú hírleveleket küldjenek.

A hírlevelekinkről a későbbiekben egyszerűen leiratkozhat a minden levél végén megtalálható Leiratkozás hivatkozásra kattintva.

Mégsem