IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Ingyenes demó

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer termékeinek demója a komplett "éles" rendszer 60 napos, ingyenes próba változata - a tesztelés során a program összes funkciója kipróbálható.

Kérjük, hogy a program letöltéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. 5% letöltési kedvezményt adunk az ACTUAL vételárból azoknak, akik valós e-mail címük mellett megadják valós nevüket és telefonszámukat, majd a letöltéstől számított 1 hónapon belül megrendelik valamely ACTUAL termékünket.

A telepítés után a program indításakor be tudja állítani, hogy melyik ACTUAL változatot szeretné tesztelni ( Számla, Számla Plusz, Számla Extra, Készlet, Gyártás, E-kereskedelem, Kereskedelem vagy a teljes integrált rendszer az összes modullal).


Amennyiben igénybe szeretné venni 5%-os letöltési kedvezményünket, kérjük, adja meg nevét és telefonszámát is.

Elolvastam és megértettem a KRONOS Trade Kft. adatvédelmi tájékoztatóját, és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. Ezen kívül hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre a KRONOS honlapjainak tartalmához kapcsolódó, marketing célú hírleveleket küldjenek.

A hírlevelekinkről a későbbiekben egyszerűen leiratkozhat a minden levél végén megtalálható Leiratkozás hivatkozásra kattintva.

Mégsem