Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Egyedi fejlesztés

Amennyiben összeegyeztethető az érvényes jogszabályokkal és a már meglévő rendszerrel, úgy vállaljuk az ACTUAL Ügyviteli Rendszer egyedi igények szerinti fejlesztését is.

A felhasználóinktól beérkező fejlesztési igényeket rangsoroljuk, és azokat a fejlesztéseket, amelyek jelentős felhasználói igényt elégítenek ki – tehát megvalósításuk növeli a szoftver használati értékét –, akár díjmentesen is elkészítjük. A szoftverkövetési díjat fizető partnereink az egyéni fejlesztések besorolásánál előnyben részesülnek.

Külön megállapodás keretei között egyéb egyedi fejlesztések, egyénre szabott programfunkciók elkészítésére is van lehetőség. Kérje ajánlatunkat az info__kukac__actualugyvitel__pont__hu e-mail címen vagy további információért keressen minket a (+36-1) 302-8888/24-es telefonszámon.