IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Cégkereső

A Cégkereső funkció lehetőséget biztosít az ügyviteli rendszer felhasználójának, hogy a partnertörzsbe rögzített adatokat egyeztesse, illetve kiegészítse a központi céginformációs nyilvántartásból.

Cégkereső

A Cégkereső egy különálló szolgáltatás, nem a program egy modulja.

A funkció segítségével lekért adatok a Magyar Hivatalos Közlönykiadó (MHK) által publikált Cégközlönyök feldolgozásával létrehozott, és folyamatosan frissített adatbázisból (Céginformációs adatbázis) származnak.

A funkciót minden felhasználónk kipróbálhatja:

  • Demó programunk letöltői és regisztrált felhasználóink egyaránt 50 lekérdezést indíthatnak díjmentesen.

Ha a lehetőség a kipróbálás során elnyeri tetszését, igényelje kollégáinknál a szolgáltatás aktiválását. Igénylését írásban elküldheti akár honlapunk kapcsolati oldalán keresztül is.

Az előfizetését követően egy új Regisztrációs kulcsot készítünk felhasználónk részére, melynek aktiválása után a funkció használata tovább folytatható, egyéb beállítás nem szükséges hozzá.

A Cégkereső előfizetés alap időtartama egy év, és évente kerülhet hosszabbításra. Az egy éves időszakon belül korlátlan számú lekérdezés indítható.

A szolgáltatás ára havidíjas fizetés esetén 2500 forint/hó, éves számlázás esetén 27 500 forint/év.

Részletesen a Cégkeresőről

A lekérdezés kétféle módon történhet:

  1. A partner adószámának megadásával
  2. A partner név megadásával

A lekérdezés már felrögzített, illetve újonnan felvinni kívánt partner esetén is használható. Egyrészt a partner keresőben található Cégkereső gombra kattintva, másrészt a partner törzslapon, az adószám melletti Cégkereső ikonra kattintva indíthatjuk a funkciót.

A keresett (kiválasztott) partner részletes adatai a Lekérdezés gomb megnyomását követően a Lekérdezett cégadat tábla mezőiben jelennek meg.

Amennyiben a lekérdezést a partner törzslapról, az adószám melletti ikonnal indítottuk, a lekérdezett adatok akár részben, akár összességében menthetők az ACTUAL partner törzsbe.

A Ment, bezár gombra kattintva csak azok a partneradatok kerülnek mentésre (létező partner esetén felülírásra), amelyek a Lekérdezett cégadatok részben a jelölőnégyzettel kiválasztásra kerültek.

Ha a lekért információk mentésére nincs szükség, csak ellenőrizni kívántuk már mentett partnerünk adatait, a Bezár gombra kattintva a lekérdezéstől függetlenül nem történik adatmódosítás ACTUAL partner törzslapján.

A funkció használatáról további információkat a Felhasználói kézikönyvben olvashatnak.

Kapcsolat