Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Távasztal

Amennyiben valamilyen okból egy probléma telefonos, e-mail-ben történő segítségnyújtással nem oldható meg, szükséges lehet az ügyfél rendszerének vizsgálata “távasztalos” kapcsolódással. A távasztalos segítségnyújtás célja egy leírt jelenség okának felderítése, esetleg ezzel kapcsolatos tanácsadás.

Az egyedi vizsgálat ezen módja nem része az alap terméktámogatásnak.

Ezen szolgáltatás igénybevételére csak előzetes egyeztetés után - mely során egyértelművé válik, hogy a szoftver támogatás keretein belül nem sikerült megoldást találni -, rögzített időpontban van lehetőség.

A vizsgálat díja nettó 7 500 Ft megkezdett félóránként.

Amennyiben a problémát programhiba okozza, akkor a vizsgálat díját természetesen nem számítjuk fel.

Ha az adatbázis sérülése felhasználói hiba vagy helyi rendszerhiba miatt következik be, illetve a hiba oka egyértelműen nem állapítható meg, a díj - a vizsgálattal töltött idő alapján - utólag kerül kiszámlázásra.