Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Adatok átvétele más rendszerből

Ha korábbi ügyviteli rendszerét cseréli le az ACTUAL-ra, szükség lehet a korábbi rendszerben tárolt adatok átemelésére (migrálására).

A törzsadatok - partnerek és cikkek alap adatai - az ACTUAL programon belül, MS Excel segítségével is átemelhetők, akár a felhasználó által saját kezűleg.

Ha azonban túl nagy mennyiségű az információ, vagy nem csak az alap, hanem a bővebb cikk/partner adatokra is szüksége van, esetleg más információk átemelésére is igény tart, szükség lehet programozóink segítségére. Erre szolgál adat migrálási szolgáltatásunk.

A szolgáltatás alapdíja 20 000 Ft/munkaóra, de minden egyes igény esetén egyedileg adunk ajánlatot. Ennek oka, hogy az átvenni kívánt adatok átemelési (migrálási) lehetőségeit meg kell vizsgálni, és ezek típusa és mennyisége nagyban befolyásolja a várható időtartamot, így a szolgáltatás díját is.