IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

ACTUAL Felhő

Az ACTUAL Felhő szolgáltatás igénybevételének mindössze egy feltétele van: egy internet kapcsolat, amelyen keresztül eléri a szervert.

Előnyök

Felhő

Platformfüggetlen

Windows, Linux, MacOS, Android - bármilyen kliensről használható, az internet segítségével bármikor, bárhonnan elérhető.

Korlátlan számú eszközről használható

A szolgáltatás díja az egy időben bejelentkezett felhasználók számától függ.

Teljes rendszer

Felhő szolgáltatásunk az ACTUAL Ügyviteli Rendszer összes modulját tartalmazza. Kivétel ez alól a CsipoGO! kapcsolat modul, melynek felhős fizetési és használat feltételei a következők:

  1. A CsipoGO! kapcsolat modul egyszeri megvásárlása szükséges, amely 45 000 Ft + áfa.
  2. VPN kapcsolat 2 000 Ft + áfa havidíj eszközönként.
  3. Az Androidos licenc díja havi bruttó 3 525 forint, mely a Play Store-on keresztül fizetendő közvetlenül partnerünknek - PROSYS Rendszerház Kft. - az alkalmazás fejlesztőjének. A havi díj cégenként értendő, a CsipoGO! applikációt korlátlan számú eszközre telepíthetjük, de cégenként csak 1 havi díjat kell fizetnünk.

A Webáruház kapcsolati modul használatához webáruházanként +1 felhasználói hozzáférés szükséges.

Támogatás, szoftverkövetés

Szolgáltatásunk tartalmazza a support (terméktámogatási) és szoftverkövetési szolgáltatásunkat is, így a folyamatos, telefonos és e-mail-es segítség, valamint a legújabb verziókhoz történő hozzáférés is egyszerűen biztosított.

Nincs üzemeltetési és fenntartási költség

A felhő szolgáltatás révén jelentős költség, munka és idő takarítható meg, mert nincs szükség saját szerverre. Egy szerver havi üzemeltetési költsége átlagosan 10 ezer forint cégenként, a hardver és biztonsági feltételek önálló megteremtése pedig további költséget jelentenek - ez mind megtakarítható.

Maximális adatbiztonság

Nincs elveszett adat, áramszünet, kimaradás, leállás - a rendszer és az adatbázis biztonságos helyen üzemeltetett szerveren fut, a mentéseket mi végezzük, a folyamatos működést mi biztosítjuk.

Folyamatos hozzáférés, rendelkezésre állás

A szolgáltatás jellegéből adódóan a rendszer a nap 24 órájában elérhető.

Az ACTUAL Felhő szolgáltatás díja

Egyidejű felhasználó

Egységár (Ft/hó)

Havidíj (Ft)

1

12 000

12 000

2

12 000

24 000

3

12 000

36 000

4

11 580

46 320

5

11 160

55 800

6

10 740

64 400

7

10 320

72 240

8

9 900

79 200

9

9 480

85 320

10

9 060

90 600

Mit jelentenek a felhasználók felhő szolgáltatás esetén?

ACTUAL Felhő

Egyetlen felhős, egy felhasználós jogosultsággal (azaz egy darab regisztrációs fájllal) elérheti a rendszert több eszközről is (PC, notebook, tablet, stb.), de természetesen nem egy időben.

A felhős - és csak a felhős - ACTUAL Ügyviteli Rendszer használata esetén, amennyiben az elsődleges felhasználó nem jelentkezik ki, a később - azonos regisztrációs fájllal - a felhős rendszerbe bejelentkező felhasználó automatikusan átveszi a korábban belépett felhasználótól a teljes, aktuális, élő ügyviteli program felületet. Ennek értelmében az ACTUAL rendszerbe nem jelentkezik be újra, a korábban bejelentkezett felhasználó adataival, jogosultságaival használhatja tovább a rendszert.

Több felhasználós felhőhozzáférés esetén, amennyiben egy további, az előfizetetteken túli felhasználó lép be a felhőbe (pl. 3 felhasználós felhő esetén a 4. belépő), az időrendben legutoljára bejelentkezett felhasználó felületét (így munkameneteit) veszi át.

Hogyan vehető igénybe az ACTUAL Felhő szolgáltatás?

A szolgáltatás megrendelése esetén szolgáltatási szerződés kerül megkötésre, melyet mindkét fél cégszerű aláírásával hitelesít. A szolgáltatás alap időszaka egy év. A díjfizetés igény szerint történhet havi, negyedéves, féléves vagy éves rendszerességgel.

Az ACTUAL Felhő szolgáltatás a szerződés cégszerű aláírását, valamint az első esedékes díj kiegyenlítését követően kerül aktiválásra.

Kapcsolat