Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Szolgáltatások

Ingyenes bemutató

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer leggyorsabban és leghatékonyabban ingyenes bemutatónkon ismerhető meg.

Cégkereső

A Cégkereső funkció lehetőséget biztosít az ügyviteli rendszer felhasználójának, hogy a partnertörzsbe rögzített adatokat egyeztesse, illetve kiegészítse a központi céginformációs nyilvántartásból.

Folyamatos termékkövetési és -támogatási szolgáltatás (support)

Minden felhasználónk a vásárlástól számított 3 hónapig díjmentesen jogosult a megvásárolt szoftverek, modulok legújabb verzióinak használatára (szoftverkövetésre), és a szoftver működésével és kezelésével kapcsolatos kérdésben díjmentes terméktámogatásra (supportra).

Egyszeri (eseti) frissítés

A frissítés a szoftverkövetést nem igénylő (nem fizető) felhasználók számára biztosítja a szoftver általuk megvásárolt moduljai továbbfejlesztett, új verziójának használati jogát.

Adatok átvétele más rendszerből

Ha korábbi ügyviteli rendszerét cseréli le az ACTUAL-ra, szükség lehet a korábbi rendszerben tárolt adatok átemelésére (migrálására).

Egyedi, csoportos és új verzió oktatás

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszerrel történő megismerkedést nagyban megkönnyítik különböző oktatásaink.

Adatbázis vizsgálat

Amennyiben valamilyen okból egy probléma távsegítséggel nem oldható meg, szükség lehet az adatbázis vizsgálatára.

Távasztal

Amennyiben valamilyen okból egy probléma telefonos, e-mail-ben történő segítségnyújtással nem oldható meg, szükséges lehet az ügyfél rendszerének vizsgálata “távasztalos” kapcsolódással. A távasztalos segítségnyújtás célja egy leírt jelenség okának felderítése, esetleg ezzel kapcsolatos tanácsadás.

Egyedi fejlesztés

Amennyiben összeegyeztethető az érvényes jogszabályokkal és a már meglévő rendszerrel, úgy vállaljuk az ACTUAL Ügyviteli Rendszer egyedi igények szerinti fejlesztését is.