IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Egyedi, csoportos és új verzió oktatás

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszerrel történő megismerkedést nagyban megkönnyítik különböző oktatásaink.


Egyedi oktatás

A hat hónapig térítésmentesen biztosított telefonon és elektronikus úton történő támogatás (support) mellett vállaljuk a szoftver bevezetésekor szükséges beállítások helyszínen történő elvégzését, a rendszer használatának oktatását.

A fentiek mellett lehetőség van továbbá egyéb, a rendszer alkalmazásával kapcsolatban felmerülő kérdések esetén személyes rendszerszervezői tanácsadás igénybevételére is, valamint vállaljuk esetleges adatbázis sérülés, hiba javítását.

Az egyedi oktatások kérhetők helyszíni- vagy távoktatás formájában.
Távoktatás (skype) esetén csak oktatási óradíj, míg helyszíni megjelenés esetén kiszállási díj (és Budapesten kívüli helyszín esetén útiköltség térítés) fizetendő.

A rendszert használók személyes, helyszíni oktatásának, betanításának díja független az oktatott hallgatók számától.

A fenti szolgáltatások előre egyeztetett időpontban igénybe vehetők felhasználóink telephelyén, illetve bemutatótermünkben (1054 Budapest, Alkotmány u. 20.) is.

Az egyedi oktatás díja

  • oktatás óradíja: 20 000 Ft (számlázás megkezdett fél óránként);
  • kiszállási díj: 10 000 Ft alkalmanként;
  • útiköltség térítés Budapesten kívüli oktatás esetén: 150 Ft/km.

Csoportos oktatás

Ha a napi munka során gyakran felmerülnek az ACTUAL használatával kapcsolatos kérdések, melyek lassítják a munkafolyamatot, ezen oktatásainkon e kérdések tisztázásra kerülhetnek, az egyéni konzultációs óradíjnál jóval kedvezőbb áron. Az oktatást követően így értékes időt takaríthatnak meg.

A kis létszámú (3-7 fő) tanfolyamok előre rögzített tematika alapján kerülnek leadásra, megközelítőleg 3 órás időtartamban. Az utolsó fél órában lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek a felmerült kérdések megvitatására. Az oktatás témájával kapcsolatos vázlatot biztosítunk, melyen saját jegyzeteiket is rögzíthetik.

Helyszín

Csoportos oktatásaink helyszíne a 1054 Budapest, Alkotmány u. 20. alatti bemutatótermünk.

Az oktatás díja

A csoportos oktatás díja 10 000 Ft/fő alkalmanként.

Időpontok

A szervezés alatt lévő időpontokról kapcsolódó oldalon tájékozódhat.


Új verzió oktatás

Új verzió oktatásunk keretében szakértő kollégáink minden megjelenő verzió előtt pontos tájékoztatást adnak az újdonságokról, változásokról és azok összefüggéseiről. Az oktatás célja, hogy felhasználóinkat ne érje meglepetés a legfrissebb verzió megérkezésekor, illetve az új verzió új lehetőségeit felfedezve tovább növelhessék cégük sikereit. Az oktatás ideje legfeljebb 2 óra.

Helyszín

Új verzió oktatásaink helyszíne a 1054 Budapest, Alkotmány u. 20. alatti bemutatótermünk.

Az oktatás díja

Az új verzió oktatás díja 15 000 Ft/óra.

Időpontok

Új verzió oktatásunk az ACTUAL új változatainak megjelenéséhez kötődnek. Az új verzió oktatással kapcsolatos időpontokat e-mailben küldjük el partnereinknek.

Kapcsolat