Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Kereskedelmi alaprendszer

12 000 Ft 8 400 Ft

Az ACTUAL programok keretrendszere. Magában foglalja partnereink, cikkeink/szolgáltatásaink alapadatainak nyilvántartását és a belföldi (HUF) számla kiállítást.

A modul emellett lehetőséget biztosít egyéni vagy csoportos e-mail küldésre, az alapadatok mellett extra adatok létrehozására és nyilvántartására mind a partnerek, mind a cikkek/szolgáltatások, mind a bizonylatok esetén. Csatolhatunk különböző fájlokat – termékleírásokat, cégkivonatokat, szerződéseket – mind partnereinkhez, mind cikkeinkhez, mind bizonylatainkhoz. Számos – százas nagyságrendű – kimutatás segíti munkánkat. Törzsadataink jó részét (partner alapadatok, cikk alapadatok, főkönyvi számlatükör, nyitókészlet) MS Excel fájlból importálhatjuk, jelentős időt megtakarítva a használatbavétel során. Támogatja a vonalkód olvasó használatát, ezáltal „kisker” nézetben a gyors termékrögzítést és nyugta- vagy számlakészítést.

Általános ismertető videó megtekinthető itt.

Bizonylatok rögzítése videó megtekinthető itt.


Mihez szükséges a(z) Kereskedelmi alaprendszer?

A Kereskedelmi alaprendszer feltétlenül szükséges minden további modul működéséhez.