Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Bizonylaton cikkek összevonása - melyek a szükséges beállítások?

A bizonylat felhasználásakor az azonos cikkek összevonásához az alábbi beállítások szükségesek:

 • Cikktörzs: ne legyen egyedi a cikk (törzslapon az egyedi cikk mellett a jelölést kivenni)
 • Általános beállítások:
  • Események, bizonylatok beállításai szövegre kattintva, a jobb oldali listában:
  • Felhasznált bizonylat sorok összevon.feltétele opciójánál beállítani a megfelelőt:
   - Cikkszám, egységár
   - Cikkszám, egységár, sor megjegyzés
   A Bizonylat tömbök esetén beállítható, hogy az adott eseménynél szükség van-e a felhasznált bizonylat sorok összevonására. A fenti kapcsolóval azt állíthatjuk be, hogy milyen mezők egyezősége alapján történjen a sorok összevonása (pl. az azonos árú és cikkszámú termékek kerüljenek egyetlen sorba).
 • Bizonylatok (események) beállításai tábla:
  • A Biz.felh.cikk összevonás fejlécű oszlop az érintett bizonylat sorában legyen pipálva
  • Az érintett bizonylaton állva, a tábla bal alsó sarkában, a Felhasználható események gombra kattintva megjelenő táblában a felhasználandó bizonylatokhoz tartozó cikk összevonás engedélyezése oszlop legyen pipálva annál az esemény típusnál (pl. Kiszállítás vevőnek), amelyek felhasználásakor alkalmazni szeretnénk az összevonást