Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Hogyan biztosítja a rendszer az adatok mentését?

Az adatbiztonság első lépése a megfelelő szerver számítógép összeállítása. A tükrözött winchesterek és a hibajavító memória alkalmazása, kiegészítve a szünetmentes tápegység használatával már biztosítja a napi zavartalan működést. Mindenképpen javasolt a napi mentések végrehajtása (automatikusan vagy kézi indítással), valamint rendszeres időközönként (hetente, havonta) egy teljes mentés készítése, melyet a szerver gép telephelyétől különböző helyen gyűjtenek (pl. a rendszergazda hazaviszi a mentés DVD-t).

A rendszerek felépítéséből következően adatvesztés (pl. áramszünet esetén) csak az éppen rögzítés alatt álló adatok tekintetében történhet. A korábban felvitt adatokat (számlák, készletmozgások, stb.) az egyes bizonylatok lezárásával a program már biztonságosan tárolja. Az alkalmazott MS SQL adatbázis kezelő használata már önmagában is magas fokú adatbiztonságot garantál.