Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Hogyan használhatom az ACTUAL-t hálózatban?

A hálózatos működtetéshez egy szerver és legalább egy kliens gép alkalmazása szükséges. Az adatbázis a szerver gépen fut. A gépek közti kapcsolat lehet vezetékes vagy vezeték nélküli. A hálózat lehet lokális vagy interneten keresztüli, amely utóbbihoz a VPN (virtuális magánhálózat) technológiát részesítjük előnyben. A VPN megoldás előnye, hogy a kliens-szerver kapcsolat egy biztonságos adatcsatornán keresztül történik az interneten, így az adatok védve vannak rosszindulatú támadások, adatlopások ellen.

A VPN kapcsolat kialakításában, tanácsadásban szívesen állunk rendelkezésükre - keressen minket az it__kukac__kronos__pont__hu email címen, illetve a (+36-1) 302-8888-as telefonszámon.