Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Hogyan telepíthető a program kliens üzemmódban?

A kliens gépre a programot a telepítési folyamat elején választható Kliens telepítést kijelölve kell installálni. Ezt az opciót választva a telepítő kérni fogja a szerver elérési adatait (szerver hálózaton használt neve vagy ip címe), ezeket kell megadni a megfelelő helyen. Az újonnan telepített program verziószáma mindenképpen egyezzen meg a szerveren lévő programmal!

Kliens gépen nem szükséges regisztrálni, mivel a regisztrációs adatok a szerveren tárolódnak el az adatbázissal együtt. A kliens gépre gyakorlatilag csak a kezelő felület telepítődik fel. Ezen okból a szerver gépre való csatlakozás nélkül nem tudja használni az adatbázist.

Lehetőség van a kliens távoli helyen történő telepítésére is, ahonnan a szerver adatbázisához az internet segítségével, VPN kapcsolaton keresztül tud csatlakozni.