Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Mit jelent az, hogy "egy egyidejű felhasználó vagy bejelentkezés"?

Az egy egyidejű felhasználó vagy bejelentkezés annyit jelent, hogy a program korlátlan kliens gépre telepíthető, illetve a rendszerben korlátlan felhasználó hozható létre, de egyszerre, egy adott pillanatban csak egy ember tud belépni a programba.

Minden további felhasználó megvásárlása egy-egy további bejelentkezést tesz lehetővé, azaz ahány egyidejű felhasználóra vásárolja meg a programot, egyszerre annyian lehetnek bejelentkezve a rendszerbe.

A további felhasználók a szoftver teljes árához viszonyítva lényegesen kedvezőbb áron vásárolhatók meg - ezt ajánlatkérő oldalunkon egyszerűen megtekintheti.