Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Mit jelent egy bizonylat nyomtatásakor megjelenő "The matching ' for this string is missing." hibaüzenet?

Ez az üzenet általában akkor szokott jelentkezni egy bizonyos bizonylat nyomtatása esetén, ha a bizonylaton szereplő adatok között olyanok is szerepelnek, amelyek nem megfelelő karaktereket tartalmaznak.

Tipikusan akkor "keletkeznek" ilyen speciális karakterek (sortörés jelek), amikor pl. Excelből másolnak át adatokat (pl. egy partner nevét, vagy címét). Ilyenkor láthatatlan speciális karakterek is bekerül(het)nek az adatok mögé, amelyek később a nyomtatásban hibákat eredményezhetnek.

Megoldás: Ellenőrizzék a partner / cikk / bizonylat megjegyzés adatokat (amelyek az adott bizonylaton szerepelnek, és ilyen másolással jöttek létre). A javítás legegyszerűbb módja, ha kitörlik az adott mezőt, és újra begépelik.