Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

2018-06-28

ACTUAL v2.1.65 SP1, NAV éles regisztráció

Megjelent az ACTUAL Ügyviteli Rendszer 2.1.65 SP1 verziója, mely fontos frissítéseket tartalmaz a NAV online számla kapcsolat zökkenőmentes működéséhez. A frissítés letölthető honlapunk megszokott oldaláról.

Ha az ACTUAL-lal számlákat is kiállít, kérjük, július 1. előtt feltétlenül töltse le és frissítse számítógépein a szoftvert!

Felhős felhasználónk verziófrissítését kollégáink természetesen a megadott határ­időre elvégzik, így nekik ezzel teendőjük nincs.

2018. július 1-ig a NAV online számla ÉLES felületén is szükséges regisztrálni, és létrehozni a számlaadatok felküldéséhez szükséges technikai felhasználót. Amennyiben ezt még nem tették meg, ezen az oldalon tudják elvégezni:

A regisztrációt követően, a technikai felhasználó létrehozásakor megadott jelszót, és a legenerált felhasználó nevet és kulcsokat az ACTUAL általános beállítá­saiban, az alábbi helyen kell megadni:

A beállítások és a zavartalan működés, valamint az esetleges hibák elkerülése vagy orvoslása érdekében honlapunkon egy részletes tudásbázist hoztunk létre a NAV online számla témában, melynek tartalma folyamatosan frissül és bővül.

Kérjük, a felmerülő kérdések esetén elsősorban itt keressék a válaszokat, így ügyfélszolgálatunk megnövekedett forgalma ellenére is gyorsan juthatnak hatékony megoldáshoz:

Felmerülő kérdések esetén kollégáink állnak rendelkezésükre hétköznap 8 és 16 óra között az info__kukac__actualugyvitel__pont__hu e-mail címen, vagy a (+36 1) 302 8888 telefon­szám 11. és 24. mellékén.

Az új számlázási rendre történő átálláshoz mindenkinek sok türelmet kívánunk!