Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Ajánlat, rendelés

15 000 Ft

A vevői és a beszállítói árajánlatok, megrendelések nyilvántartására szolgáló modul. Használatával a megrendelések nyomon követése mellett számlázási folyamat is áttekinthetőbbé válik.

A berögzített ajánlatok felhasználásával pár kattintással elkészíthetjük a megrendelést, annak felhasználásával pedig a szállítólevelet és/vagy számlát partnereink részére. Az ajánlatokba – igény esetén – beemelhetjük a cikkek törzslapján rögzített (termék)leírást, illetve fényképet is, illetve megjeleníthetünk opcionális tételeket is. Mind az ajánlatokat, mind a rendeléseket nyomtathatjuk magyar, német vagy angol nyelven, ahogy azt partnereink megkívánják.


Mi szükséges a(z) Ajánlat, rendelés működéséhez?

A(z) Ajánlat, rendelés nem használható a következő modulok nélkül: