Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Árlista, árkalkuláció

10 000 Ft

A vevői- és szállítói árak importálás és exportálását, így akár tömeges beszerzési ár módosítást teszi lehetővé (MS Excel segítségével). Emellett lehetőségünk van árkalkulációs lapok létrehozására korlátlan számban, így termékeink eladási árait pár kattintással kiszámoltathatjuk (frissíthetjük) a programban a beszerzési árak frissítése után.

Az árváltoztatás bármikor indítható, így egy esetleges áremelést/-csökkentést is könnyen elvégezhetünk, hiszen a meglévő árból kiindulva is módosíthatjuk ugyanazt az ársávot (ároszlopot), akár cikkcsoportonként eltérően. Szintén lehetőséget ad arra, hogy különböző ársávjainkat egy kiinduló árból (listaár) kalkuláljuk ki, így különböző kedvezménysávokat hozva létre, melyeket akár partnereinkhez is hozzárendelhetünk. Ezzel elkerülhető, hogy valamely partnerünk ne a részére biztosított áron kapja termékeinket/szolgáltatásainkat.


Mi szükséges a(z) Árlista, árkalkuláció működéséhez?

A(z) Árlista, árkalkuláció nem használható a következő modulok nélkül: