Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

E-számla

15 000 Ft

Az „E-számla” elektronikus formátumban elkészített számla, a kereskedelemben egyre inkább teret nyer a használata, mivel kinyomtatása nem szükséges, így használatával pénzt és időt takaríthatunk meg.

Az e-számla esetében fontos, hogy el kell látni a NAV által elismert elektronikus aláírással és időbélyegzővel, ezt követően elektronikus úton (e-mailben), PDF formátumban kerül elküldésre az ügyfél részére.

Az elektronikus számla minden tekintetben megfelel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal előírásainak és a hatályos jogszabályi követelményeknek. Az E-számla kinyomtatva adóigazgatási elszámolásra csak elektronikus formában alkalmas.

Az E-számla modul használatához a kereskedelmi alaprendszeren kívül más modul megléte nem szükséges, azonban - a jogszabályi előírásnak megfelelően - szerződést kell kötni a NAV által regisztrált, hivatalos E-számla érvényesítésre feljogosított szolgáltatóval. Az ACTUAL E-számla szolgáltató partnere a Számlaközpont Zrt. Az e-számla modul használatának megkezdéséhez rendelkeznie kell az általa megadott információkkal.


Mi szükséges a(z) E-számla működéséhez?

A(z) E-számla nem használható a következő modulok nélkül: