Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Előlegszámla

10 000 Ft

A vevői előlegbekérő levél és előlegszámla, valamint a proforma számla (díjbekérő) funkciók használatával lehetőségünk van a rendszerben kezelni a részbeni vagy teljes összegű előre fizetést.

Mivel a rendszer képes az elkészített bizonylatokat azonnal e-mailben elküldeni, az előlegbekérő levél és a proforma számla (díjbekérő) készítésekor nem szükséges papírt és nyomtatófestéket fogyasztanunk, ezzel is csökkentve működési költségeinket. Az elkészült előlegszámla a végszámlában egyszerűen felhasználható, a proforma számlából pár kattintással végszámlát készíthetünk.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a(z) Előlegszámla működéséhez?

A(z) Előlegszámla nem használható a következő modulok nélkül: