Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Idegen deviza kezelés

10 000 Ft

Amennyiben devizában is szeretnénk vevőink részére számlát kibocsátani, vagy beszerzéseink során devizás források is előfordulnak, ez a modul teszi lehetővé a különböző devizanemek használatát.

Segítségével korlátlan devizanemmel dolgozhatunk, és akár automatikus árfolyam frissítést is alkalmazhatunk az MNB középárfolyamának lekérdezésével. Mind közösségen belül (EU), mind harmadik országbeli partnereink részére kiállíthatunk számlákat, melyek nyomtatásakor nem csak magyar, hanem kétnyelvű bizonylatot (alapesetben angol-magyar és német-magyar) is választhatunk. Bejövő devizás számla (vásárlás) esetén is automatikusan számítja a megadott (vagy automatikusan lekért) árfolyammal a forint értéket, mely a készletnyilvántartás során fontos, hiszen a készletértéket a jogszabályok szerint forintban kell nyilvántartani.


Mi szükséges a(z) Idegen deviza kezelés működéséhez?

A(z) Idegen deviza kezelés nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a(z) Idegen deviza kezelés?

A(z) Idegen deviza kezelés nélkül nem használhatók a következő modulok: