IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Projekt- és gyűjtőkód rendszer

19 000 Ft 15 200 Ft

A bizonylatok öt különféle szempont szerinti rendszerezését és listázását biztosítja. Ezek a gyűjtő adatok szolgálnak arra, hogy – az alapadatok mellett – a bizonylatok egyéb szempontok szerinti rendszerezését is megoldhassuk.

Ezek a gyűjtő adatok az ACTUAL rendszerben mindenhol élnek, így használatuk esetén lehetőségünk nyílik arra, hogy a cégünknél bekövetkező összes eseményről gyűjtő adatok szerinti bontásban készíthessünk kimutatásokat (pl. költségek listázása költséghelyenként).

A kereskedelmi rendszer képes arra, hogy projekt szintű nyilvántartást vezessen a bizonylatokról. Ehhez először fel kell vinnünk a projekt adatlapot, majd a bizonylatok sorok rögzítésekor megadhatjuk, hogy az adott sor melyik projekthez tartozik (azaz egy bizonylaton belül akár több projekthez is rögzíthetünk sorokat, ez különösen a beszerzési számlák esetén lehet lényeges). Ezt követően a projekt adatlapon projektenként részletesen és összesítve láthatjuk a bevételeket, költségeket, valamint az ezek alapján számított projekt eredményt. Igény esetén tervezett bevételeket és költségeket is rögzíthetünk. A projektekhez korlátlan számban csatolhatunk dokumentumokat. Projekt nézetben egy kiválasztott projekt összes bizonylatát áttekinthetjük.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a Projekt- és gyűjtőkód rendszer működéséhez?

A Projekt- és gyűjtőkód rendszer nem használható a következő modulok nélkül:


Kapcsolat