Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Ügynöki jutalék kezelése

15 000 Ft

A rendszerben korlátlan számú ügynököt tarthatunk nyilván, meghatározva a jutalékuk mértéket (%) termékek és szolgáltatások esetén külön-külön.

A jutalék számítás alapja az eladási ár és beszerzési ár különbsége. Szolgáltatás jellegű cikkek esetén - ahol nincs beszerzési ár - az eladási ár a jutalék számítás alapja. Az ügynököket a partnerekhez is rendelhetjük, de a vevő számla készítésekor ez az alapértelmezett beállítás felülírható (a számla más ügynökre irányítható). A számla mentését követően a beállítások alapján a rendszer kiszámítja az ügynök jutalékát, melyet elszámolhatunk és kinyomtathatunk általunk meghatározott időben. Az így nyomtatott elszámolás lehet a jutalék kifizetés alapja.


Mi szükséges a(z) Ügynöki jutalék kezelése működéséhez?

A(z) Ügynöki jutalék kezelése nem használható a következő modulok nélkül: