IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Milyen költségekkel kell számolni az ACTUAL bevezetésnél?

A felmerülő költségek három csoportba sorolhatók.

  1. Hardver, operációs rendszer és adatbázis kezelő költségei
  2. Az ügyviteli rendszer licencköltsége (vételár, bérleti díj, terméktámogatás)
  3. A bevezetéssel és a későbbi rendszerszervezői támogatással járó munkadíj jellegű költségek

Az első ponthoz tartozó számokat csak a jelenlegi állapot felmérése és a kívánt igények ismeretében lehetséges mondani. Befolyásoló tényező lehet még például a több telephelyes kiépítés, a mozgó területi képviselők rendszerbe kapcsolása vagy a mobil raktározás szükségessége.

A második pont esetében a licencérték meghatározásán túlmenően a fizetési mód kiválasztása az alapvető kérdés: az, hogy (akár részletre) megvásárolni vagy csak bérelni kívánják a programot.

A harmadik pont költsége nagyságrendileg tipikusan összemérhető a második ponttal (vagy alatta marad). Az ACTUAL rendszer megvásárlása előtt egyszeri alkalommal biztosítunk ingyenes szakértői konzultációt (bemutató), mely segíti a cég működésének megfelelő modulok kiválasztását, és a program alapvető működési elvének megismerését. A megvásárlást követően (a terméktámogatás keretében biztosított elektronikus segítségnyújtáson túlmenően) lehetőség van rendszerszervezői, oktatási szolgáltatás igénybe vételére akár átalánydíjas rendszerszervezői megállapodás keretében, akár eseti számlázás alkalmazásával a helyszínen vagy budapesti irodánkban.

Kapcsolat