Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Windows 10-re váltottam, miért hiányoznak a számlázáskor a dátumok?

Windows 8.x és az ezt megelőző Windows változatok alatt a rendszer által használt rövid dátumformátum a következő volt: éééé.HH.nn. A problémát az okozza, hogy ez Windows 10 esetén megváltozott: alapértelmezetten a dátumban nem csak pont szerepel, mint elválasztó karakter, hanem egy-egy szóköz is - az ACTUAL viszont a korábbi (szóköz nélküli) beállításokat várja.

A probléma egyszerűen javítható az alapértelmezett dátumformátum módosításával. Válasszuk ki a Vezérlőpult » Régió » Dátum-, idő, és számformátum módosítása lehetőséget. A megjelenő ablakban a További beállítások... gombra kattintva szerkeszthető a kiválasztott dátumformátum. Ha a rövid dátum formátumából töröljük a szóközöket és elmentjük a beállításokat, a probléma megoldódik.

Windows 10 dátumformátum módosítása
Windows 10 dátumformátum módosítása