Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

A rendszer moduláris, csak azt a modult kell megvásárolnom, amire szükségem van

A vállalkozásom beindításakor saját fejlesztésű számlázó és készletnyilvántartó programot használtam. A vállalkozás növekedésével a programtól elvárt követelmények is megnőttek, ezzel párhuzamosan a fejlesztésre szánt idő viszont egyre kevesebb lett, így váltanom kellett.

8-10 termék közül választottam ki az ACTUAL-t - ez volt az a program, amely a legrugalmasabban volt képes megoldani azokat az alapvető feladatokat, amelyek egy számítástechnikai szaküzletben a leggyakrabban előfordulnak.

Már az alap modul is számos olyan szolgáltatást tartalmaz, amely jelentősen segíti az üzletmenetet - forgalmi statisztikák, árlista készítés stb.

A fejlesztő cég rendszeresen frissíti a rendszert, a felhasználók észrevételeit, javaslatait is figyelembe véve.

Ajánlom mindenkinek!

A FókuszPont Computer Számítástechnikai Szaküzlet számítógépek, számítástechnikai alkatrészek, perifériák, szoftverek, internet szolgáltatások és egyéb számítástechnikai kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Szilágyi Endre
FókuszPont Computer
Számítástechnikai szaküzlet