Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Cégünk működése átláthatóbb, ellenőrizhetőbb és strukturáltabb lett

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer megvásárlásával jelentősen egyszerűsödött a munkánk. Egy sor olyan dolgot megoldott nálunk, ami a korábbi ügyviteli szoftver használata során problémát okozott.

A német anyacégünk egy nagyságrenddel drágább programot használ, de a nálunk tett látogatásuk során nem tudtak olyan kérdést feltenni, amit az ACTUAL-lal ne tudtunk volna megoldani.

Az ajánlataink, számláink, leveleink egységes ugyanakkor a céglogó feltüntetésével egyedi arculatot öltöttek.

Óriási előnye a programnak az Excel-ből illetve az Excel-be való egyszerű importálási és exportálási lehetőség.

Komoly erőssége a folyamatos fejlesztés, az ügyfelek igényeinek a lehetőség szerinti kielégítése. Nagyon tetszik az ügyfélorientált support, gyakorlatilag minden kérdésünkre választ kapunk.

További fejlődési lehetőség: külföldi cég magyar leányvállalataként el tudnám képzelni, hogy az ajánlatkérés, vagy a számla nyomtatványokon kívül a különböző kimutatások is megjelenjenek német vagy angol nyelven.

Összességében nagyon jól döntöttünk a szoftver megvásárlásával, kollégáink rövid idő alatt megtanulták a használatát.

A Sinox Kft. 14 éve van jelen a magyar piacon. Anyacégünk német: Schoch Edelstahl GmbH. A nemesacél ipari csőszerelvények piacán játszunk egyre jelentősebb szerepet.

Guth Tibor
Sinox Kft.
Nemesacél ipari csőszerelvények forgalmazása és gyártása