Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Házipénztár

17 000 Ft 11 900 Ft

A készpénzes házipénztárunk kezelését, azaz a készpénzes belföldi kereskedelmi (vevői vagy beszállítói) számlák akár automatikus kiegyenlítését és Forint készpénzállományunk nyilvántartását végzi el.

Több házipénztár, illetve több telephely esetén akár telephelyenként saját házipénztár kezelésére is van lehetőség. Nap végén napi pénztárjelentés nyomtatható, illetve a címletező használatával a zárási készpénz egyenleg ellenőrzése is egyszerűvé válik.


Mi szükséges a(z) Házipénztár működéséhez?

A(z) Házipénztár nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a(z) Házipénztár?

A(z) Házipénztár nélkül nem használhatók a következő modulok:

Mi ajánlott a(z) Házipénztár használatához?

A következő modulok nem feltétlenül szükségesek a(z) Házipénztár működéséhez, de a teljes funkcionalitás kihasználásához ajánlott a meglétük: