IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Pénzügy - bank, pénztár

25 000 Ft 20 000 Ft

Alapvető feladata a kiegyenlítések kezelése banki folyószámlánk, számláink és pénztárunk, pénztáraink nyilvántartása útján.

A kereskedelmi részben – Eladások, Vásárlások menüpontokban – kiállított bizonylatok feladás során bekerülnek a pénzügyi nyilvántartó rendszerbe, így azok újbóli felvitelére nincs szükség.

A banki tételek rögzítésével a rendszer nyilvántartja a várható és már befolyt követeléseinket és kötelezettségeinket, banki és pénztári egyenlegünket, így az Info menüpontban azonnal naprakész pénzügyi információt tud adni cégünk állapotáról (cash-flow).

Forint folyószámla esetén akár automatikus banki utalási fájlt készíthetünk, ezzel elkerülve a tételenkénti utalás okozta időveszteséget. (A kompatibilitással kapcsolatosan szükséges egyeztetni saját bankjukkal, de a multicash formátumnak köszönhetően számos hazai bank szoftverével kompatibilis átadási fájl készül.)

A modulban található kimutatások segítségével pár kattintással készíthetünk egyenlegközlőket vevőink és szállítóink felé, küldhetünk szükség esetén fizetési emlékeztetőt vásárlóinknak, készíthetünk késedelmi kamatközlő levelet a határidőn túl kiegyenlített számlákhoz partnereink részére.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a Pénzügy - bank, pénztár működéséhez?

A Pénzügy - bank, pénztár nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a Pénzügy - bank, pénztár?

A Pénzügy - bank, pénztár nélkül nem használhatók a következő modulok:


Kapcsolat