Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Pénzügy - bank, pénztár

25 000 Ft 17 500 Ft

Alapvető feladata a kiegyenlítések kezelése banki folyószámlánk, számláink és pénztárunk, pénztáraink nyilvántartása útján.

A kereskedelmi részben – Eladások, Vásárlások menüpontokban – kiállított bizonylatok feladás során bekerülnek a pénzügyi nyilvántartó rendszerbe, így azok újbóli felvitelére nincs szükség.

A banki tételek rögzítésével a rendszer nyilvántartja a várható és már befolyt követeléseinket és kötelezettségeinket, banki és pénztári egyenlegünket, így az Info menüpontban azonnal naprakész pénzügyi információt tud adni cégünk állapotáról (cash-flow).

Forint folyószámla esetén akár automatikus banki utalási fájlt készíthetünk, ezzel elkerülve a tételenkénti utalás okozta időveszteséget. (A kompatibilitással kapcsolatosan szükséges egyeztetni saját bankjukkal, de a multicash formátumnak köszönhetően számos hazai bank szoftverével kompatibilis átadási fájl készül.)

A modulban található kimutatások segítségével pár kattintással készíthetünk egyenlegközlőket vevőink és szállítóink felé, küldhetünk szükség esetén fizetési emlékeztetőt vásárlóinknak, készíthetünk késedelmi kamatközlő levelet a határidőn túl kiegyenlített számlákhoz partnereink részére.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a(z) Pénzügy - bank, pénztár működéséhez?

A(z) Pénzügy - bank, pénztár nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a(z) Pénzügy - bank, pénztár?

A(z) Pénzügy - bank, pénztár nélkül nem használhatók a következő modulok: