Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Pénzügy - számlák

17 000 Ft

A rezsi jellegű számlák és nem számla jellegű bizonylatok (pl. vám, biztosítás számviteli bizonylatai) egyszerű rögzítését, az esetleg szükséges könyvelési jogcímek módosítását teszi lehetővé.

A kereskedelmi oldalról (vevői, beszállítói számlák) feladással felkerülő bizonylatokat szükség esetén módosíthatjuk (pl. könyvelési jogcím helyesbítése). Emellett egyszerűen, közvetlenül a költséghelyre (könyvelési jogcímre) rögzíthetjük a nem kereskedelmi jellegű (pl. rezsi, telefon, biztosítási…) számláinkat, és vezethetjük azok kiegyenlítését. Szükség esetén kerekítési különbözetek korrekcióját is elvégezhetjük segítségével.


Mi szükséges a(z) Pénzügy - számlák működéséhez?

A(z) Pénzügy - számlák nem használható a következő modulok nélkül: