Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Kiszedés, csomagolás, futár

35 000 Ft

A nagy mennyiségű vevői rendeléssel dolgozó cégeknek nagy segítséget nyújt ez a modul. Használatával lényegesen leegyszerűsödik a rendelések teljesítése, hiszen egyetlen kattintással, tömegesen állíthatjuk elő a szállítóleveleket a foglalások alapján.

A raktáros munkáját is segíti a kiszedési funkció, mely még a bizonylatok elkészítését megelőzően lehetőséget nyújt a szükséges termékek összekészítésére. A csomagolási folyamatot támogató funkciói (ellenőrzés, súly megadása, automatikus számlakészítés és nyomtatás, csomag címke nyomtatás) főként a futárszolgálattal és átvételi pontokkal dolgozók részére nyújt nagy segítséget. A futárcímkék (trans-o-flex, személyes átvétel) és a futárszolgálat részére kiállított megfelelő szabványú (trans-o-flex, pick-pack) fájlok gördülékennyé teszik a csomagküldési szolgáltatás használatát.

Javasoljuk a CsipoGO! modullal (online mobil és PDA) együtt használni.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a(z) Kiszedés, csomagolás, futár működéséhez?

A(z) Kiszedés, csomagolás, futár nem használható a következő modulok nélkül: