Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Bizományos kezelés

25 000 Ft 17 500 Ft

A modul a bizományba adott és kapott készleteket képes kezelni, fogyási jelentéssel, részletes kimutatásokkal és nyilvántartással könnyíti meg a munkánkat.

A bizományos mozgásoknak két típusát különböztetjük meg:

  • Bizományba adott készletek
  • Bizományba kapott készletek.

Bizományba adás esetén a megadott cikkek átadásra kerülnek a bizományos partner részére, és a létrejött bizományi bizonylatot (szállítólevél) felhasználhatjuk a fogyási jelentés, majd a vevői számla létrehozásához.

A bizományba kapott készletek kezelése hasonló a bizományba adáshoz, csak ellenkező irányú, azaz mi kapunk terméket beszállítónktól értékesítés céljából. A bizományosi készletek állapotáról bármikor jelentést készíthetünk partnerünk felé. A számlát ezen fogyási jelentés (fogyási lista) alapján fogja elkészíteni a bizományba adó szállító partner.

Bizományos készletek nyilvántartásának két módja választható:

  • részletes (fogyási jelentéshez a korábban átadott/átvett eszközök tételesen felhasználhatók)
  • összesített (fogyási jelentéskor nincs korábbi átadási bizonylat felhasználás, annak megírása soronként történik)

Ennek meghatározása a modul használatbavételekor szükséges, és azt követően nem módosítható


Mi szükséges a(z) Bizományos kezelés működéséhez?

A(z) Bizományos kezelés nem használható a következő modulok nélkül: