Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Készletkezelés

29 000 Ft

Raktárkezelő modul, melynek feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése.

A készletekkel kapcsolatos műveleteket a rendszer a háttérben automatikusan elvégzi a készletmozgással járó bizonylatok (pl. foglalás, kimenő vagy bejövő szállítólevél) készítése során. A program készleteink értékét is nyomon követi, mégpedig az automatikusan számított utolsó beszerzési áron, mérlegelt átlagáron, vagy a cikk törzslapon megadható szállítói beszerzési áron vagy elszámoló áron, illetve FIFO értéken.

Lehetőséget ad a különböző raktárközi mozgások rögzítésére, illetve beállítása esetén vevői szállítólevél készítésekor az automatikus raktárközi mozgásra, amennyiben a választott raktárban nincs elegendő mennyiség.

A normál raktárkészlet mellett nyilvántarthatók a dolgozók részére átadott készletek (eszközök, anyagok), valamint a saját felhasználásra került termékek is. Minden készletbizonylat utólag visszakereshető, és kimutatások segítségével kiválasztott időszakra összesíthető.

Raktárkezelés során lehetőség van az egyes raktárakon belül raktárhelyek (pl. állvány-polc-sor) rögzítésére és használatára is. Ehhez a funkcióhoz az Egyedi azonosítók modul megléte szükséges.


Mi szükséges a(z) Készletkezelés működéséhez?

A(z) Készletkezelés nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a(z) Készletkezelés?

A(z) Készletkezelés nélkül nem használhatók a következő modulok:

Mi ajánlott a(z) Készletkezelés használatához?

A következő modulok nem feltétlenül szükségesek a(z) Készletkezelés működéséhez, de a teljes funkcionalitás kihasználásához ajánlott a meglétük: