IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Készletkezelés

29 000 Ft 23 200 Ft

Raktárkezelő modul, melynek feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése.

A készletekkel kapcsolatos műveleteket a rendszer a háttérben automatikusan elvégzi a készletmozgással járó bizonylatok (pl. foglalás, kimenő vagy bejövő szállítólevél) készítése során. A program készleteink értékét is nyomon követi, mégpedig az automatikusan számított utolsó beszerzési áron, mérlegelt átlagáron, vagy a cikk törzslapon megadható szállítói beszerzési áron vagy elszámoló áron, illetve FIFO értéken.

Lehetőséget ad a különböző raktárközi mozgások rögzítésére, illetve beállítása esetén vevői szállítólevél készítésekor az automatikus raktárközi mozgásra, amennyiben a választott raktárban nincs elegendő mennyiség.

A normál raktárkészlet mellett nyilvántarthatók a dolgozók részére átadott készletek (eszközök, anyagok), valamint a saját felhasználásra került termékek is. Minden készletbizonylat utólag visszakereshető, és kimutatások segítségével kiválasztott időszakra összesíthető.

Raktárkezelés során lehetőség van az egyes raktárakon belül raktárhelyek (pl. állvány-polc-sor) rögzítésére és használatára is. Ehhez a funkcióhoz az Egyedi azonosítók modul megléte szükséges.


Mi szükséges a Készletkezelés működéséhez?

A Készletkezelés nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a Készletkezelés?

A Készletkezelés nélkül nem használhatók a következő modulok:

Mi ajánlott a Készletkezelés használatához?

A következő modulok nem feltétlenül szükségesek a Készletkezelés működéséhez, de a teljes funkcionalitás kihasználásához ajánlott a meglétük:


Kapcsolat