Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Leltár

15 000 Ft 10 500 Ft

A rendszer által nyilvántartott és a ténylegesen fellelt készletek ellenőrzésére, és a különbözetek gyors és egyszerű felvitelére szolgáló funkció, amely a teljes leltár mellett a részleges (raktárankénti és/vagy cikkcsoportonkénti) leltározást is támogatja.

A megnyitott leltári jegyzőkönyvbe a fellelt mennyiségek egyszerűen rögzíthetők, és a zárás (bizonylatokkal) indítása esetén a leltár többlet és –hiány bizonylatok automatikusan létrejönnek. Ezek később is megnyithatók, visszakereshetők. Szükség esetén a leltározás meg is szakítható, ilyen esetben bizonylatok és készlet változás nem történik.

A leltározás funkció támogatja adatgyűjtő használatát, így nagyobb raktárak esetén is kényelmesen elvégezhető a leltározási folyamat.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a(z) Leltár működéséhez?

A(z) Leltár nem használható a következő modulok nélkül: