Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Egyedi azonosító (gyári szám) kezelés

29 000 Ft

A modul feladata az egyedileg azonosítandó termékek (pl. gyári számok, SARZS/LOT számok) kezelése. Segítségével egy adott sorozatszámú termék sorsa a beszerzéstől a gyártási műveleteken keresztül az értékesítésig végig követhető, ill. azután is, ha pl. garanciális reklamáció történik.

Azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknél fontos, hogy a termékek egyedi azonosítása megoldott legyen, az eladott termékekről egyedi azonosítóval ellátott bizonylat (pl. jótállási jegy) készüljön. Ez részben a műszaki cikkek kereskedelmével foglalkozó cégeknél jelentős, részint pedig az élelmiszer- vagy gyógyszeripari termékek előállításával, forgalmazásával foglalkozó cégeknél, ahol az adag azonosító és a lejárat kezelés alapvető elvárás.

A modul használatával az egyedi azonosítót már a termék készletre kerülésekor (bevételezésekor, legyártásakor) rögzítenünk kell, a garancia- vagy lejárati idővel együtt. A raktárból kifelé irányuló mozgás esetén (pl. vevő részére kiszállításkor) az így felrögzített azonosítókból választhatjuk ki azt, amelyik átadásra kerül.

A berögzített egyedi azonosítók alapján keresési lehetőségünk is van, így egy bizonyos azonosítójú termék teljes élettörténete pár kattintással előhívható. Ez különösen hasznos funkció pl. garanciális ügyintézés esetén.

Az egyedi azonosítók rögzítését a vonalkód olvasó támogatás is segíti.

Nagy mennyiségű eszköz beszerzésekor ehelyett lehetőségünk van az egyedi azonosítókat a beszállítótól kapott fájlból (MS Excel segítségével) beolvasni, sok időt megtakarítva ezzel.

Az egyedi azonosítókhoz szintén kapcsolhatók extra adatok, így például a garanciára vonatkozó további feltételek vagy kiegészítő azonosítók (pl. szállítási kód) is.

Videó megtekinthető itt


Mi szükséges a(z) Egyedi azonosító (gyári szám) kezelés működéséhez?

A(z) Egyedi azonosító (gyári szám) kezelés nem használható a következő modulok nélkül: