Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Vezetői információ - kontrolling

21 000 Ft 14 700 Ft

Segítségével általunk paraméterezett előzetes eredmény, mérleg lekérésére, vegyes könyvelési tételek (pl. bér) rögzítésére, tárgyi eszközeink nyilvántartására nyílik lehetőség.

Az ACTUAL moduláris vállalatirányítási rendszer a beállított főkönyvi számlaszámok alapján automatikusan elvégzi a könyveléshez szükséges kontírozási műveleteket. A kereskedelem- és pénzügy modulban rögzített bizonylatok feladások formájában jutnak el a kontrolling modulba, ahol már csak a szükséges ellenőrzési feladatokat kell elvégeznünk. Emellett lehetőség van módosításra és új könyvelési tételek rögzítésére is. A feladási műveletek elvégzése után különböző kimutatásokat, statisztikákat lehet készíteni a könyvelési adatok alapján.

A Kontrolling modul kimutatásai között található áfa analitika, kontírozási lista, főkönyvi kivonat, a felhasználó által paraméterezhető nyers mérleg, és eredménykimutatás.

Lehetőségünk van előzetes terv adatokat felrögzíteni, így a feladásokkal bekerülő tény adatokkal összehasonlítva részletes információt kapunk üzleti tervünk teljesülésével kapcsolatosan.

Két táblázat is segíti a vezetők munkáját:

  • Info 1 - pénzügyi eredménytábla (pénzügyi eredmény egy gombnyomásra, vevői és szállító számlák egyenlegei - Pénzeszközeink (bank, pénztár) egyenlegei, likviditási helyzetkép, likviditási grafikon készítés egy gombnyomásra
  • Info 2 - értékesítési eredménytábla (értékesítések és azok fedezetének egyenlege, ELÁBÉ, jutalék egyenleg, pillanatnyi készletérték, kereskedelmi egyenleg (futó rendelések, számlázható szállítólevelek), ezek alapján számított összeredmény, értékesítési eredmény grafikon készítés egy gombnyomásra)

A modulban lehetőség van a tárgyi eszközök és immateriális javak nyilvántartására, tárgyi eszköz kartonok nyomtatására. A nyilvántartott tárgyi eszközök értékmódosításainak (pl. terv szerinti értékcsökkenés) rögzítésére, értékcsökkenés csoportos rögzítésére, és a rögzített könyvelési adatok átadására belső könyvelés felé.

A modul szintén lehetőséget biztosít munkaidő nyilvántartásra (részletes, belső munkaidő nyilvántartás).


Mi szükséges a(z) Vezetői információ - kontrolling működéséhez?

A(z) Vezetői információ - kontrolling nem használható a következő modulok nélkül: