Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

ShopRenter webáruház kapcsolódás

45 000 Ft 31 500 Ft

A Webáruház kapcsolat modul tulajdonságait kiegészítve a ShopRenter webáruházzal történő kétirányú kommunikáció érhető el a modul segítségével.

Ha regisztráljuk a ShopRenter Webáruház interfész modult, akkor a Webáruház kapcsolat elindítása után, a megfelelő beállítások elvégzése mellett a rendszer automatikusan küldi a cikk és készlet adatokat a ShopRenter szerverére, a ShopRenter API-n keresztül. A jelenleg megvalósított ShopRenter API műveletek:

  • Cikk adatok exportja (opcionálisan kép feltöltéssel)
  • Cikk készleteinek exportja
  • Megrendelések importja
  • Megrendelések státuszainak átadása

Az API műveletek működési feltételeiről, korlátozásokról részletesen a Webáruház kapcsolat leírásban olvashatnak.

A ShopRenter webáruházban leadott rendelések automatikusan bekerülnek az ACTUAL megrendelései közé. ACTUAL-ban a rendelés feldolgozása során az állapot változásairól automatikusan értesítést kap a webáruház.


Mi szükséges a(z) ShopRenter webáruház kapcsolódás működéséhez?

A(z) ShopRenter webáruház kapcsolódás nem használható a következő modulok nélkül: