Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

A jelenlegi rendszeremben már meglevő adataim átemelhetők az új programba?

Igen.

A korábbi programból elektronikus formában (pl. Excel, text, dbf) kinyert törzsadatokat (pl. partnertörzs, cikktörzs, árak, stb.) indulás előtt importálni tudjuk az új rendszerbe, így tetemes kézi adatbevitelt takaríthatunk meg. A konverzióhoz az ACTUAL a Partner- és Cikk- törzsadatok számara egy megfelelő struktúrájú Excel táblázatot készít, amelyek segítségével a régi rendszerben tárolt adatok importálása újrarögzítés nélkül megvalósítható.

Forgalmi adatok (számlák, készlet, tárgyi eszközök) átemelését egyedi keretek között, migrálási szolgáltatásunk keretein belül vállalunk.