Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Hogyan ellenőrizhetem, melyik vevőnek/szállítónak nincs berögzítve az adószáma?

A vevő (szállító) keresőt megnyitva, a További szűrés opciót bejelölve tudunk szűrni az Adószám mező értékére.
Ha feltételként "Adószám =" választunk, és az érték mezőt üresen hagyjuk, a lista frissítésekor azon vevők (szállítók) listáját fogja kiadni a program, akiknél az adószám mező üresen szerepel.

Ha nem csak cégeket, hanem magánszemélyeket is kiszolgálunk, akkor a fent leírtak esetében javasolt a további szűrés ablakban az említett adószám szűréssel együtt még egy szűrési feltételt használni, hogy a magánszemélyeket ne listázza ki a program: ugyanebben az ablakban a "Magánszemély =" választva, az érték mezőt üresen (jelöletlenül) hagyni. Így használva a szűréseket csak azok kerülnek frissítés után a találati listára, akiknél

  • nincs kitöltve az adószám mező
  • és nincs bejelölve a magánszemély opció