Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Indításkor a program "Az ActiveX összetevő kiszolgáló nem tudja létrehozni az objektumot " hibaüzenetet ad - mit tegyek?

Valószínűleg megsérült az egyik Windows komponens. Kérjük, próbálja meg az alábbi lépéseket:

  1. Indítsa újra a számítógépet.
  2. Ha az újraindítás nem segít, akkor indítsa el a C:\Program Files (x86)\ACTUAL Ügyvitel\ACTUALReg.bat fájlt a program újraregisztrálásához.
  3. Ha az eddig javasolt lépések nem segítenek, és az érintett számítógépen "kliens" módban telepítették az ACTUAL-t, akkor egy adatbázis mentést követően újra kell telepíteni a szoftvert:
    • a vezérlőpultban távolítsa el az ACTUAL-t;
    • telepítse újra a szoftvert "kliens" módban, ügyelve arra, hogy a jelenlegivel megegyező verziójú telepítőt indítsa el (az ACTUAL korábbi változatait - bejelentkezés után - innen tudja letölteni).
  4. Ha fentiek nem segítenek, vagy a rendszer "szerver és kliens" telepítésű, akkor kérjük, küldje el részünkre a szerver gépen található naplófájlt vizsgálatra: C:\Program Files (x86)\ACTUAL Ügyvitel\ACTUAL Ügyvitel.log.