Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Követi a program a törvényi változásokat? Hogyan jutok hozzá ezekhez? Mennyire intenzív a program fejlesztése?

A programot folyamatosan fejlesztjük, aminek alapját a jogszabály változások, a felhasználói igények, és a fejlesztési terv alapján végzett funkcióbővítések jelentik. A meglévő modulokban történt - esetenként jelentős - funkcionális és kezelést könnyítő bővítések, valamint a jogszabály változások követése kétféleképpen hozzáférhető.

Az első lehetőség a szoftver követés, a megvásárolt modulok mindenkori legújabb verzióinak letöltési lehetősége, amire a vásárlástól számított fél éven belül minden felhasználó díjmentesen jogosult.

Javasoljuk, hogy az ingyenes időszak lejártát követően hosszabbítsa meg a szoftver követési- és támogatási szolgáltatást, és a honlap jelszóval védett oldalairól töltse le azt. Amennyiben nem rendelkezik internet kapcsolattal, kérje, hogy CD-n postai úton juttassuk el a továbbfejlesztett verziókat.

A másik lehetőség az egyszeri frissítés, ami a szoftver követést nem igénylő (nem fizető) felhasználók számára biztosítja, hogy frissíthessék rendszerüket, a szoftver továbbfejlesztett, új verzióját használhassák egyszeri, az eltelt időtől függő frissítési díj ellenében.

Az új verziók újdonságairól, módosításairól a felhasználókat honlapunk Változások listája menüpontjában, illetve e-mailben tájékoztatjuk.

A fejlesztések közül a lényeges, alapvetően új alkalmazást jelentő bővítések új modulként kerülnek beépítésre, ennek megfelelően csak külön díj ellenében hozzáférhetők. Ilyen esetekben az új modul megjelenését megelőző verzióban díjmentes kipróbálási lehetőséget biztosítunk az új funkciókra, így meglévő felhasználóink könnyebben eldönthetik, hogy a modul megjelenítését követően is szükségük van-e az új modulra.