Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Mi a teendő a "Object variable or With block variable not set" hibaüzenet megjelenése esetén?

A "Object variable or With block variable not set" kezdetű üzenet egy Windows hibaüzenet, amely jellemzően valamilyen átmeneti probléma következménye (jellemzően átmeneti hálózati probléma).

Megjelenése esetén az alábbiakat javasoljuk:

  1. Azon a gépen, ahol a hiba jelentkezik, indítsa újra az ACTUAL programot (legtöbbször átmeneti hálózati kapcsolathiba okozza)
  2. Ha ezt követően is jelentkezik, indítsa újra az érintett számítógépet.
    Fontos: Windows 10 esetén a számítógép leállítása nem egyenlő az újraindítással. Windows 10 operációs rendszer esetén mindenképpen az "Újraindítás" funkció használata szükséges!
  3. Ha ezt követően is jelentkezik, akkor küldje el ügyfélszolgálatunk címére a hibaüzenetet, és azt is írja meg, hogy pontosan melyik funkcióban, milyen körülmények között keletkezett a hibaüzenet. Az üzenet elküldéséhez használhatja a hibaüzenet ablak [Üzenet elküldése] gombot.