Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Milyen módon kaphatok segítséget, amikor már használom a programot?

A vásárlástól számított fél éven belül - a szoftver frissítéssel együtt - minden felhasználó díjmentesen jogosult telefonos ill. az internetes kommunikációs csatornákon munkaidőben a szoftver működésével és kezelésével kapcsolatos kérdésekben terméktámogatásra.

Eseti térítés ellenében arra is van lehetőség, hogy helyszíni kiszállással, vagy (a technikai feltételek fennállása esetén) interneten keresztül történő távoli eléréssel szüntessük meg a keletkezett problémát.

Az ingyenes időszak lejártát követően ezt a szolgáltatást a Szoftver követési- és támogatási szolgáltatás keretében, díjfizetés mellett biztosítjuk. Minden beérkező kérdésre válaszolunk, minden észrevételt örömmel fogadunk.

Természetesen a cég a szoftver "nem fizető" felhasználóit sem hagyja magára. Eseti frissítésre is lehetőség van, amennyiben valamely későbbi verzióban a felmerült probléma már javításra került.